dijous, 25 de juny de 2015

Guardonats tres alumnes del professor Toda al II Premi de Narrativa Curta Port de Tarragona

A les 7 de la tarda de dijous 18 de juliol de 2015, a la sala d’actes de l’edifici de l’Autoritat  Portuària de Tarragona (APT), va ser escenari de l’acte de lliurament de guardons del II Premi de Narrativa Curta Port de Tarragona, que ha comptat amb la presència de Montse Adan, directora de Relacions Institucionals i Comunicació del Port de Tarragona; i Maria Àngels González, directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
Després de l’èxit de l’any anterior, el Premi de Narrativa Curta Port de Tarragona arriba a la segona edició mantenint la voluntat d’incentivar els joves en aspectes com la llengua catalana, la imaginació i l’interès pels temes marítims i portuaris. Aquest cop hi ha hagut més participació que l’any anterior i, a criteri del jurat, la qualitat dels treballs ha superat els de la primera edició. El resultat d’aquests premis és un treball conjunt amb el departament d’Ensenyament de la Generalitat, i té com a finalitat acostar el Port de Tarragona al màxim de centres educatius de la demarcació de Tarragona.

D’un total de 42 treballs rebuts, la decisió del jurat, de data 16 de juny, per unanimitat, ha estat:
1r. Premi de Batxillerat, per a Júlia Martínez Lagueruela, amb el treball Una altra perspectiva, de 1r G Batx. de l’INS Antoni de Martí i Franquès de Tarragona, presentada pel seu professor de Llengua catalana i Literatura Josep M. Toda Serra.
1r. Premi / ESO, per a Sílvia Redecillas Herreria, amb Empresonat.
2n. Premi, per a Ariadna Comabella Costa, amb Teràpia Marina.
3r. Premi, per a Elisa María Wagner, amb Sense maquillatge, de 1r G Batx. de l’INS Antoni de
Martí i Franquès de Tarragona, presentada pel seu professor de Llengua catalana i Literatura
Josep M. Toda Serra.
4t Premi, per a Mireia Oncins da Mota Barbosa, amb A la vora del mar.
5è Premi, per a Chaimae Bouzalhad El Ajjali, amb En busca del premi invisible.

Els premis han consistit en càmeres fotogràfiques. L’acta del jurat, que ha estat llegida per Sílvia Rodes, com a secretària del jurat, ha reflectit la qualitat dels treballs rebuts, i per aquest motiu se n’han seleccionat 14, a banda dels 6 guanyadors, amb l’objectiu de realitzar una edició digital que reculli els millors treballs d’aquest II Premi de Narrativa Curta Port de Tarragona. L’edició quedarà enllestida durant el mes de setembre d’enguany.

Els alumnes i els treballs seleccionats, a banda dels 6 premiats, han estat:

Paper de plata, de Sabina Francés Ibáñez; Una gota d’aigua al Mediterrani, d’Alba Buendía Segovia;  Infant de cabells blancs, de Pol Guasch i Arcas, de 2n de Batx. de l’INS Antoni de Martí i Franquès de Tarragona, guanyador de la primera edició; Una batalla entre la Terra i el Mar, de Marina Silva Díaz; El far de Salou, de Biel Graset Isern; Amor portuari, de Núria Montañés Chamorro; Aquells temps al mar, de Carlos Bujosa Salazar, de 3r D ESO de l’INS Antoni de Martí i Franquès de Tarragona, presentat pel seu professor de Llengua catalana i Literatura Josep M. Toda Serra; Un somni etern, de Naget Ouled-Cheikh Bonan;  Arnau, de Marina Resa Fortuny;  A les 9:30 , d’Andrea Viedma Guirao; Llegendes del Serrallo, d’Emma López Ibáñez; Valora, de Mireia Casas Marqués; La llegenda del vaixell fantasma, de Sonia Rodríguez Sabadell i La màgia al port de Tarragona, de Laura Carreto Martín.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada