dilluns, 16 de setembre de 2019

Santa Tecla a l'Institut

El Departament de Llengua Catalana i Literatura organitza la setmana del 16 al 26 de setembre diferents activitats al voltant de les festes de Santa Tecla

Tallers de versots

Durant tota la setmana podrem gaudir de l'art d'escriure versots a l'aula. Cada grup del centre participa en una activitat que vol conèixer la poesia popular pròpia dels balls parlats.

Kahoot Santa Tecla 2019

Divendres, dia 20 de setembre, a les 11:00h al teatre de l'institut trobarem el tecler o la teclera majors del centre. Vint preguntes per buscar la persona que controla més aquesta festa emblemàtica. Heu de portar el mòbil per participar-hi.

Debat: Cap a on va Santa Tecla? Quin futur volem per a la festa major tarragonina?

L'alumnat de 1r i de 2n de BAT té l'oportunitat de participar en un debat per valorar com hem vist les festes de Santa Tecla d'enguany i quina perspectiva de futur en tenim. Hem convidat diferents especialistes per intentar reflexionar sobre la festa major tarragonina.
Dijous, 26 de setembre, a les 13.30h a la Sala Miró.

Concurs de fotografia

Busquem la fotografia més poeticovisual de Santa Tecla feta per alumnes de l'institut. Només necessiteu tenir compte d'Instagram i fer servir l'etiqueta #IAMFSantaTecla2019. Heu de fer una descripció de la fotografia i seguir les indicacions de les bases.
Les fotografies s'han de penjar entre el dia 13 i el dia 24 de setembre.1 comentari: