diumenge, 24 de novembre del 2019

Viquipedistes per la llengua

Professors i alumnes de l'institut realitzen una viquimarató sobre l'ensenyament del català en la VI Nit de la Llengua al Món Digital

 


Amical Wiquipedia i la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya organitzen des de fa ja sis anys la viquimarató Nit de la Llengua al Món Digital en què diversos voluntaris completen i milloren articles de la Viquipèdia en català. Un  any més, professores i professors del departament de Llengua Catalana i Literatura, conjuntament amb alumnes de 1r de Batxillerat, van participar aquest divendres 22 de novembre al Tinglado 1 del Port de Tarragona en aquesta viquimarató amb l'objectiu d'ampliar amb referències fiables articles relacionats amb la llengua catalana a la Viquipèdia. L'edició d'enguany es va centrar en l'ensenyament del català.
L'activitat es va organitzar amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili (Departament de Filologia Catalana i el Servei Lingüístic de la Universitat), l'Escola Oficial d'Idiomes de Tarragona, la Biblioteca Pública de Tarragona, conjuntament amb el Port de Tarragona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada