dilluns, 22 de juny del 2020

El lliurament dels Premis Sant Jordi clou el curs 2019-2020

La llibreria La Capona acull els guardonats dels premis literaris convocats pel Departament de Llengua Catalana i Literatura





Aquest dilluns, 22 de juny, dos mesos exactes després que es fes públic el veredicte del certamen literari "confinat" que organitza cada any el Departament de Llengua Catalana i Literatura, s'ha dut a terme un acte cultural a la llibreria La Capona en què l'alumnat ha pogut recollir el seu premi.

Finalment s'han pogut sentir els premiats que han ofert un tast de la seva creació, han explicat els motius que els duen a escriure i, fins i tot, s'ha pogut assaborir la interpretació d'alguna de les peces guanyadores en la modalitat de cançó.

La convocatòria ha suposat el tancament d'un curs escolar amb moltes dificultats, però que ha servit per incentivar la creació al màxim, objectiu acomplert quant a la quantitat i qualitat d'obres presentades.

La professora Anna Gispert ha tancat l'acte amb uns versos de la poeta Montserrat Abelló, eix al voltant del qual s'ha bastit la vida literària del centre aquest curs 2019-2020.

Enhorabona a tothom, bon estiu i bona lectura i literatura!