dimecres, 28 de maig del 2025

Taller de fanzine

Redescobrim veus silenciades! Els alumnes de 1r de batxillerat de Comunicació Digital van participar en el taller de fanzine “Relats oblidats de dones africanes” a la Biblioteca de Tarragona. Històries per escoltar, imaginar i compartir. ✍️✨







TANCAMENT DEL PROJECTE "ENDINSA'T AL COR DE LES PARAULES"

El dia 27 de maig els centres guanyadors dels Premis Baldiri van tenir una reunió de treball per avaluar l'abast del seu projecte i la transferència de les accions literàries i artístiques en el mateix centre i en la ciutadania.

Compartir experiències diverses mostra la importància que tenen els premis per emprendre propostes que, si no fos per aquest impuls, es quedarien a mig camí.

Gràcies per creure en el projecte "Endinsa't al cor de les paraules".



dimarts, 27 de maig del 2025

ENDINSA'T AL COR DE LES PARAULES

Els alumnes de 2n de BAT d'Arts escèniques han treballat i posat en escena poemes de Montserrat Abelló, Maria Mercè Marçal i Laia Noguera al llarg d'aquest curs en el marc del projecte Endinsa't al cor de les paraules.




dimecres, 21 de maig del 2025

VIDEOLITS I POESIA DIBUIXADA, UNA ALTRA MANERA D’ENTENDRE LA POESIA

Els alumnes de Creació literària de l’IAMF han anat més enllà de la poesia feta per Montserrat Abelló. Han experimentat amb el llenguatge metafòric audiovisual; han jugat amb les paraules i les imatges, la veu, el dibuix ... a partir d’un poema concret. Han estat experiències diferents a partir del llenguatge poètic. Cadascú des de la seva sensibilitat i des del seu punt de vista ha explorat universos visuals fent servir un llenguatge nou que suma la imatge amb la creativitat audiovisual i pictòrica.

Els vídeos literaris es van poder veure durant la Jornada Montserrat Abelló al vestíbul de l’institut i la poesia dibuixada juntament amb els videolits es va poder contemplar i gaudir des dels seients de la sala Kesse dins el marc de l’exposició «Endinsa’t al cor de les paraules» que s’ha pogut veure durant el mes d’abril.

Com s’ha vist l’activitat?

Fer la poesia dibuixada i els vídeos literaris va ser una activitat que em va ajudar a entendre millor els textos que llegíem. A l’hora de fer el vídeo vaig haver de llegir el poema diverses vegades per saber el que havia de plasmar a la pantalla, fent que l'entengués millor i saber llegir-lo fluidament.

Quan vaig fer la poesia dibuixada també; com que vaig llegir el poema diverses vegades, el vaig comprendre més bé. També em sembla divertit el tema de fer un dibuix (que m'agrada i és creatiu i entretingut de fer) i un vídeo (en el meu cas vaig fer una animació i m'ho vaig passar bé). En conclusió, jo ho tornaria a fer i ho recomano; és una experiència diferent i divertida. J.D

Les dues activitats de vídeos literaris per mi han sigut bastant laboriosos, ja que durant el procés he dut a terme coses que havia fet mai, per tant va ser un treball amb el qual em va costar bastant d’expressar. E.S

Considero que la poesia dibuixada i els vídeos literaris són una manera d'expressar i d'il·lustrar els nostres sentiments mitjançant les paraules i les imatges de manera lúdica. Crec que és una manera original de tractar la poesia i facilitar la seva comprensió als adolescents. Van ser unes activitats que, personalment, em van ajudar a gaudir de la poesia i em van ajudar a expressar-me d'una manera que mai m'havia plantejat. A. M

Durant la creació literària hem fet molta literatura, entre d’elles la poesia.

En la poesia vam fer dos activitats bastant divertides com són una poesia dibuixada i un video literari, també d’una poesia. En la poesia dibuixada m’ho vaig passar molt bé, ja que, personalment, el tema artístic de dibuixar i pintar és una cosa que m’agrada molt i vaig gaudir molt fent-ho. El vídeo literari també va ser una activitat molt creativa i de llibertat que, tot i que em va costar una mica fer-lo, vaig aconseguir un resultat en el qual vaig entendre més el poema i, en general, va augmentar el meu interès per la poesia. E. D.

Jo penso que la poesia il·lustrada és una molt bona manera d'ampliar la capacitat de la literatura, sobretot tenint en compte la globalització de la tecnologia digital que s'està donant a la nostra societat avui en dia.

És, així, una via per arribar a qualsevol públic, puix actualment els joves no invertirien gran part del seu temps en llegir poesia.

En l'àmbit personal, diria que he crescut com a artista, tot i que em decantaria més aviat per la poesia de tota la vida, amb llapis i paper. He augmentat la meva capacitat de creació literària. M'encanta dur a terme activitats com aquesta que han fet i faran perdurar la presència de la literatura al nostre món. M. M.

La proposta m’ha agradat molt, tant la part creativa com el procés de treball. M’ha semblat una manera diferent i molt interessant d’apropar-nos a la literatura, i m’ha permès expressar-me artísticament, cosa que m'encanta i em fa sentir còmoda, ja que és un dels meus hobbies.

He gaudit molt de l’experiència i m’agradaria repetir activitats similars en el futur.

Moltes gràcies per proposar activitats tan creatives i originals. N. R.

A mi, personalment, em va agradar molt fer el vídeo literari, ja que, un cop gravat, va quedar com una mena de curtmetratge que expressava molt bé tot el que deia el poema i el que volia transmetre. El que em va costar més va ser fer la poesia dibuixada, perquè em va resultar difícil representar amb dibuixos tot el que volia transmetre amb paraules, tenint en compte que no se’m dona gaire bé dibuixar. A. C.

Considero que van ser maneres útils de connectar amb la poesia i el seu significat. Personalment, em van ajudar a veure els poemes com a molt més que un conjunt de versos estrictes, i a adonar-me de la seva capacitat per a transmetre l'emoció.

Tant per a la poesia dibuixada com per als vídeos literaris va ser necessària la comprensió absoluta de la composició poètica, i, posteriorment, traduir allò que vam entendre a imatges.

En conclusió, considero que és una bona activitat per a introduir alumnes al món de la poesia i de l'expressió dels sentiments a través del vers. T. M.

Aquesta forma de treballar la poesia m'ha semblat increïblement educativa i divertida.

M’ho he passat genial treballant d'aquesta forma, i m'ha encantat poder expressar el que entenia del poema mitjançant els dibuixos.

Ha sigut una activitat que definitivament tornaria a fer. D. M

Els exercicis de poesia dibuixada i de creació de videolits han estat molt interessants per a explorar noves formes d’expressar les paraules d’un poema. Han sigut una bona forma d’aprendre a complementar una composició poètica amb altres propostes artístiques alternatives. En ocasions, les idees són massa complexes i les lletres no són suficients per a desenvolupar-les, així que cal saber ser versàtils a l’hora de plasmar el que es vol aconseguir. J. C










dilluns, 19 de maig del 2025

VEUS DE DONA A TARRAGONA A L'INSTITUT ANTONI MARTÍ FRANQUÈS, UN DELS CENTRES IMPULSORS DEL PROJECTE

El divendres dia 16 de maig a les 11 h es va inaugurar el plafó del grup de treball de Veus de Dona a Tarragona al costat de la biblioteca Montserrat Abelló. El director del centre, J. Satorra, va obrir l'acte amb unes paraules de reconeixement de la feina per part de nou membres del Departament de Llengua catalana i literatura. Seguidament, M. Bové, en nom del GdT del centre, va comentar que la col·locació d'aquest plafó era un dels objectius que s'havien proposat per aquest curs i que s'afegeix a la tasca d'innovació pedagògica que estan duent a terme. Per acabar Teresa Martí i Martí Moseguí van llegir tres poemes de la poeta Montserrat Abelló.

Veus de Dona a Tarragona és un grup de treball format per professorat de l'institut AMF, INS de Constantí (centre coordinador), INS Tarragona, INS Pons d'Icart, INS Ramon de la Torre i l'EOIT, entre altres professors de centres de secundària i alumnat universitari. Aquest grup de treball compta amb un Ajut Pont per part del Consell Social de la URV des del curs 2020-21. Cal dir que el curs passat a alguns professors del Departament de català d'aquest centre se'ls va reconèixer com una pràctica educativa de referència la participació en aquest projecte. Així mateix, des del Consell Social de la URV també es va reconèixer la tasca de divulgació i visibilització de la literatura de territori al grup. Veus de Dona a Tarragona pretén visibilitzar les escriptores que han literaturitzat la ciutat entre l'alumnat i la ciutadania en general a partir de les rutes literàries i altres actes de difusió juntament amb l'APELLC, URV, Women's Legacy, Casa de les Lletres, Ajuntament de Tarragona, Geografies literàries, Espais Escrits, PEE,...

El plafó que se situa al costat de la Biblioteca Montserrat Abelló i, que alhora, és un dels punts d'una de les rutes didàctiques proposades a la pàgina ja.cat/veusdedona simbolitza el reconeixement de la feina feta al llarg d'aquests cursos per tot un conjunt de professionals que fan de la literatura una eina innovadora d'aprenentatge i, alhora, una eina de patrimonialització del territori que cal valorar.






dimarts, 29 d’abril del 2025

VISITA A L'EXPOSICIÓ ABECEDARI SOLIDARI DE MIQUEL MARTÍ I POL

El dia de Sant Jordi els alumnes de 1r de batxillerat B han anat al Refugi 1 del Port de Tarragona per tal d'endinsar-se en el món de la poesia i de l'art a través dels haikus de l'Abecedari Solidari de Miquel Martí i Pol.

Els alumnes van participar en una activitat de descoberta d'aquest escriptor tan conegut a casa nostra gràcies a la seva poesia i a la tasca de cantautors com L. Llach que han musicat molts dels seus poemes. Els 26 haikus parteixen d'uns valors solidaris i pretenen tenir un impacte en el lector en la mesura que l'interpel·len i el fan reflexionar sobre l'individu i el món que l'envolta. Els haikus van acompanyats d'una proposta artística i d'una proposta textual d'autors diversos molt coneguts dins d'aquests àmbits tant a casa nostra com a fora. En aquest sentit, l'alumnat observa, es fixa en la paraula poètica, busca les relacions entre fons i forma, reflexiona sobre les idees que es desprenen de les paraules ..., i aprofita per fer també un exercici de creació literària que també sigui solidari amb el món que l'acull.

Aquesta exposició encara es podrà veure fins al dia 27 d'abril.






dilluns, 28 d’abril del 2025

TERESA MARTÍ VIVES, guanyadora del Vè Concurs de relats de la Catedral


Dissabte al matí, el claustre de la Catedral de Tarragona va acollir la lectura del veredicte del V Premi Relats a la Catedral, organitzat pels Amics de la Catedral.

L’acte va comptar amb la presència del president de l'entitat organitzadora, Hilari Alfaro; de la inspectora d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Rosa M. Codines; de Francesc Roig, president de la Fundació Privada Mútua Catalana, així com d’autoritats, docents, alumnes i familiars.

La guanyadora de la categoria de Batxillerat ha estat Teresa Martí Vives, alumna de 1r de batxillerat de l'IAMF.

A la resta de participants se'ls va donar un diploma de reconeixement.

En aquesta cinquena edició s'ha destacat la qualitat de la majoria de les narracions presentades.





dijous, 24 d’abril del 2025

LA POESIA QUE ENS ENRIQUEIX

El dia de Sant Jordi els alumnes de 4t ESO D van poder gaudir de la poesia que hi ha al pati de l'institut.
La recent pintura mural que han fet els alumnes del batxillerat artístic de l'IAMF juntament amb els alumnes de l'Escola d'Art de la Diputació de Tarragona ha servit com a punt de partença per proposar una experiència literària que vincula la poesia amb temes de creixement personal, de consciència de l'individu envers el seu entorn més immediat, del paper de la dona en una societat patriarcal que va canviant... L'aigua, la terra, el foc i l'aire creen un joc d'imatges orgàniques gràcies a les paraules de Montserrat Abelló, M. Mercè Marçal, Cinta Mulet i Laia Noguera.

L'alumnat ha pogut reflexionar sobre temes actuals a partir de la paraula poètica feta imatge en un itinerari ple contrastos i d'una voluntat de superació personal. Tal com diu Montserrat Abelló, "El vent que escombra/ els carrers de la ciutat/ i esbulla els teus cabells,/ i els meus./ El vent que ens penetra cos/ endins./ I tu i jo caminant/ contra el vent."







dimecres, 23 d’abril del 2025

GUANYADORS DELS PREMIS DE CREACIÓ LITERÀRIA SANT JORDI 2025

BATXILLERAT

    POESIA

1r PREMI

Martí Moseguí Cadena (1r BAT D), A punt de començar el final

2n PREMI

Hugo Ballesté Martínez (1r BAT B), Tot el que vaig escriure sobre tu

3r PREMI

Teresa Martí Vives (1r BAT D), Poemari Sant Jordi 25

    PROSA

1r PREMI

Teresa Martí Vives, (1r BAT D), El lloc de la dona

2n PREMI

Pau Martorell Escobar (1r BAT D), La cova del llop

3r PREMI

Marc Queralt Colet (1r BAT A), Els secrets submergits de Venècia

    TEATRE

Marc Queralt Colet (1r BAT A), Sant Jordi Deconstruït

    FOTOGRAFIA POÈTICA

1r PREMI

Paola Algaba (2n BAT A), Equinocci de primavera

2n PREMI

Joan Martorell Escobar (2n BAT B), Esperança

3r PREMI

Sofia Rodríguez Bione (2n BAT H), La vida d’un català

2N CICLE ESO

    POESIA

1r PREMI

Estela Miró de Miguel (3r ESO B), El pànic dins l’ésser

    PROSA

Desert

    TEATRE

Desert

    FOTOGRAFIA POÈTICA

1r PREMI

Lidia Arias Montenegro (3r ESO B), Ni és fosca l’aventura de la nit

1r CICLE

    POESIA

1r PREMI

Laia Bagés Blas (2n ESO C), Versos traçats de somnis i incertesa

2n PREMI

Adrià Garcia-Borés (1r ESO C), Montserrat

    PROSA

1r PREMI

Mercè Cortés Viso (2n ESO C), La vall de la foscor

2n PREMI

Emma Garcé Fernández (2n ESO A), Una fam que neix de dins

3r PREMI

Marçal Sinfreu Niubó (2n ESO B), El misteri del bosc encantat

    TEATRE

Desert

    FOTOGRAFIA POÈTICA

1r PREMI

Laia Bagés Blas (2n ESO C), Camino sota arcs de perla…


Díptic Abelló: Carla Escobar 2n bAT G

Cartell Sant Jordi: Gabriel Moreno 2n BAT G

Carpeta IAMF: Zoe Violero 1r BAT G



dijous, 10 d’abril del 2025

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ "ENDINSA'T AL COR DE LES PARAULES" A L'ESPAI JOVE KESSE

El dia 9 d'abril a les 19 h es va inaugurar l'exposició "Endinsa't al cor de les paraules" a l'Espai Jove Kesse de Tarragona amb la participació dels alumnes i del professorat de l'IAMF. Aquesta exposició s'hi podrà veure fins a finals de mes.

L'exposició neix de la voluntat de visibilitzar la poesia de Montserrat Abelló, M. Mercè Marçal, Cinta Mulet i Laia Noguera. S'emmarca dins d'un projecte que implica els departaments de Visual i Plàstica i el de Llengua catalana i Literatura, i que es va presentar el curs passat als Premis Baldiri Reixac d'Arts i Llengua, del qual van ser mereixedors. Els versos inicials que encapçalen l'exposició són d'un poema de Montserrat Abelló inclòs dins el poemari Foc a les mans i han estat també un estímul i, alhora, un repte per veure i fer veure el poder transformador de la paraula poètica en veu de dona en el nostre entorn més immediat.




L'alumnat de l'IAMF de l'àmbit plàstic, escènic, literari de 4t d'ESO i Batxillerat ha participat en les Jornades Abelló, en les rutes literàries en veu de dona per la ciutat de Tarragona, ha comprès el valor del llenguatge poètic, amb l'ajut del professorat del departament de Llengua catalana i Literatura i del de Visual i Plàstica, i l'ha sabut plasmar en altres propostes creatives que engloben altres llenguatges. En aquest espai l'artista convidat Eugeni Fabregat, els professors i els alumnes han explicat com van fer i com han viscut cadascuna de les propostes. El resultat parla per ell mateix. Val la pena de veure'l.


Aquesta petita mostra del treball que s'ha fet durant el curs segueix la línia del treball col·lectiu que es va presentar en aquesta mateixa sala ara farà tres cursos on es ballava, cantava, il·lustrava, pintava i passejava la poeta i traductora M. Abelló. Aquesta experiència va ser el punt de partença d'un projecte del qual ara es poden veure els fruits: pintura, il·lustració amb tinta xinesa i paper d'arròs, pintura mural, vídeos literaris, poesia dibuixada, poesia objecte, arts escèniques...

 


El premi rebut per la Fundació Carulla és un reconeixement a tota la feinada que aquests dos departaments han fet i estan fent per dinamitzar la nostra literatura, la nostra poesia, la poesia en veu de dona, una paraula poètica que ens pot transformar en una societat més respectuosa i més sensible al llegat cultural català.


SORTIDA LITERÀRIA DELS ALUMNES DE 4T D I E A L'EXPOSICIÓ ABECEDARI SOLIDARI, de Miquel Martí i Pol

El divendres 4 d'abril els alumnes de 4t d'ESO D i E han anat al Refugi 1 del Moll de Costa per visitar l'exposició Abecedari solidari, de Miquel Martí i Pol.

A partir dels 24 haikús del poeta de Roda de Ter l'alumnat ha pogut copsar el món interior de l'autor. S'han pogut adonat que a partir d'un text molt singular les propostes creatives han estat diverses i molt imaginatives. Han treballat els textos i les creativitats i, alhora, han fet noves propostes originals que s'han basat en l'estrofa japonesa i en les estrofes tradicionals.

Tota una experiència dels sentits a través de la literatura.




dimarts, 1 d’abril del 2025

XERRADA DE L'ESCRIPTOR ARTURO PADILLA

L’alumnat de 1r d’ESO va tenir el plaer de poder escoltar i conversar amb l’escriptor Arturo Padilla el passat dilluns 24 de març a la Sala Miró de l’institut. Després d’haver llegit el seu llibre Ombres a la foscor, l’alumnat va poder interactuar amb l’escriptor i resoldre dubtes sobre l’argument, la inspiració i el procés creatiu. L’escriptor també va animar els i les estudiants a participar a un concurs de booktrailers a partir de les seves obres i va firmar exemplars. Va ser una experiència molt enriquidora!



dijous, 27 de març del 2025

TROBADA DELS ALUMNES DE 4t AMB JOAN CAVALLÉ

Peus descalços sota la lluna d'agost és ja una lectura clàssica del departament de llengua catalana i literatura a 4t d'ESO. I també és habitual la generositat amb què l'autor, l'alcoverenc Joan Cavallé, desgrana el procés d'escriptura d'aquesta peça publicada el 2009 a l'editorial tarragonina Arola davant del públic jove que el va escoltar atentament.

Un bon motiu, sens dubte, per reflexionar sobre l'acarnissament dels conflictes bèl·lics que massa sovint impregnen la nostra societat.



dilluns, 24 de març del 2025

SORTIDA A L'EXPOSICIÓ "ABECEDARI SOLIDARI"

Alumnes de 1r i 2n de Batxillerat han visitat l'exposició Abecedari Solidari que es troba al Refugi 1 del Moll de Costa. La mostra és un homenatge al poeta Miquel Martí i Pol a partir dels vint-i-sis haikus que va escriure i que diferents artistes visuals i escriptors han reinterpretat. Aquesta visita ha permès a l'alumnat apropar-se a l'obra del poeta català i descobrir que la literatura pot portar a la reflexió des de diferents àmbits.







divendres, 21 de març del 2025

DIA MUNDIAL DE LA POESIA

Avui 21 de març és el Dia Mundial de la Poesia. Teresa Martí i Martí Moseguí, en representació dels seus companys de Creació literària de l'IAMF, han volgut contribuir llegint el poema de Josep Maria Llompart (Palma, 23 de maig de 1925 – 28 de gener de 1993) que enguany ha triat la ILC i que porta per títol: Desamor (Poesia completa, 2018). Gaudiu-ne!





dijous, 20 de març del 2025

LA LITERATURA CATALANA PELS CARRERS DE TARRAGONA

Els alumnes de Creació literària de 1r de batxillerat han recorregut la ciutat explicant i llegint una narració que han creat conjuntament. Ciutat de memòria és la història d'un personatge anònim que va patir l'exili i que ara retorna a la Tarragona dels anys seixanta. Al llarg d'aquest recorregut anirà descobrint una part de la seva vida que havia quedat eclipsada per un trauma. Les sensacions que trobarà en aquest passeig seran la clau per recuperar un passat marcat per la tragèdia.
L'experiència ha estat tot un repte tant per la confecció del relat com per l'execució de la ruta literària.





EXPOSICIÓ AL CENTRE DE HAIKUS

Després de visitar l'exposició Papers al vent del pintor Sergi Marcos, els alumnes de 1r Batxillerat Artístic han creat les seves pròpies obres a partir de haikus presentats per l'artista barceloní. Els resultats han estat molt reeixits i l'experiència, molt gratificant.






divendres, 14 de març del 2025

XLIV PREMIS DE CREACIÓ LITERÀRIA SANT JORDI

El Departament de llengua catalana i literatura  convoca, en aquest curs 2024-25,

els XLIV PREMIS DE CREACIÓ LITERÀRIA SANT JORDI.

Les bases són les següents:

1. PARTICIPANTS  

Hi poden prendre part tots els alumnes de l’INS Antoni de Martí i Franquès, torns diürn i nocturn.   


2. MODALITATS 


2.1 CLÀSSICA.

Els treballs poden ser de prosa, poesia i teatre. Tema lliure.


Presentació: L’extensió per als treballs en prosa i teatre és d’1 a 5 pàgines. L’extensió per als treballs en poesia és

d’1 a 5 poemes. Els treballs s’han de presentar amb lletra Times New Roman o Arial, mida 12 i espai

2 d’interlineat. El document ha de ser en format pdf.


2.2 FOTOGRAFIA POÈTICA


Lema: «Res no és mesquí/ ni cap hora és isarda, / ni és fosca la ventura de la nit.» de Joan Salvat-Papasseit,

de qui celebrem el centenari de la seva mort.


Presentació: Fotografia al voltant del lema d’enguany, acompanyada d’un text en un arxiu adjunt (poesia, prosa poètica…) de 250 caràcters d’extensió com a màxim. L’arxiu d’imatge ha de ser jpg i el de text pdf.


3. LLIURAMENT  


3.1 Cada autor podrà presentar una obra per cada modalitat. 


3.2 Per participar-hi, cal emplenar aquest formulari: https://forms.gle/fnsG8eNQ1psMasbB8 


4. PREMIS I VEREDICTE  


4.1 Hi haurà un primer i un segon premi per cada modalitat  i per edats: 1r i 2n d’ESO, 3r i 4t d’ESO, 1r

i 2n de BAT. 


4.2 Els premis consistiran en entrades de teatre, val de llibres i música. 


4.3 El jurat estarà format pel professorat del Departament de Llengua catalana i literatura. 


4.4 El veredicte es farà públic el dia 23 d’abril a l’acte d’entrega de premis que tindrà lloc al centre.


4.5 Les obres guanyadores quedaran en propietat dels autors respectius i seran publicades al nostre web. 


La decisió del jurat serà inapel·lable i resoldrà segons el seu criteri tota circumstància no prevista en aquestes

bases. El jurat es reserva el dret de considerar deserts els  premis en el cas que els treballs presentats

no reuneixin les característiques adequades o prou mèrits. 


La presentació dels originals pressuposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases i dels drets i obligacions que se’n deriven. 

5. TERMINI

Fins al dia 1 d’abril de 2025 a les 23:59 h. 


Tarragona, 22 de febrer de 2025


dilluns, 24 de febrer del 2025

SORTIDA LITERÀRIA A TARRAGONA

Els alumnes de 4t d'ESO A hem passejat per la Part Alta de Tarragona i hem donat veu a les paraules que les nostres escriptores un dia van escriure recordant aquests espais on avui ens hem aturat. El patrimoni literari parla també de la nostra ciutat.






SORTIDA A TARRAGONA: EXPOSICIÓ "PAPERS AL VENT"

Els alumnes de 1r Batxillerat Artístic vam visitar la col·lecció de collages que el pintor Sergi Marcos ha creat a partir de haikus catalans, escrits des de l’inici del segle XX fins a l’actualitat. L’estona que vam dedicar a visitar Papers al vent, títol de l’exposició situada al Tinglado 1 del Moll de Costa, ens va permetre descobrir la manifestació plàstica que pot derivar a partir de la lectura d’un poema.







dimecres, 5 de febrer del 2025

L'ALUMNAT AL PICA LLETRES RÀDIO

El passat divendres 31 de gener tres representants de 2n d’ESO del nostre institut van participar al programa de ràdio Pica Lletres, el concurs lingüístic que consisteix a lletrejar paraules en català.

El programa es va gravar a Ràdio Ciutat de Tarragona i va ser una experiència molt enriquidora. Els nostres alumnes van lletrejar moltes paraules correctament! Enhorabona, Marçal, Iago i Daniela!