dijous, 26 de setembre del 2019

"Cap a on va Santa Tecla?"

A la Sala Miró de l'institut s'ha celebrat el debat "Present i futur de les festes de Santa Tecla", organitzat pel Seminari de Llengua Catalana i Literatura com a colofó del cicle d'activitats "Santa Tecla a l'institut".




















En l'activitat, hi han participat Jaume Sàez, president de l'Associació de Portants dels Nanos Nous de Tarragona, Eric Martínez, membre del ball de Serrallonga i i il·lustrador del llibre Serrallonga, Déu vos guard!, Laia Cunillera, presidenta del ball parlat de Sebastiana del Castillo, Enric Garcia Jardí, periodista, autor de l'estudi La mulassa de Tarragona i Jordi Bertran, gestor cultural i professor de la URV, tots ells moderats per la professora del centre Anna Gispert.
S'hi han tractat aspectes diversos com ara la necessitat de renovar el model festiu per fer-lo més ric i dinàmic o la urgència de construir ponts generacionals entre el passat i el futur, i també entre tots els barris de la ciutat perquè ningú no se'n senti exclòs. L'alumnat de 1r i 2n de Batxillerat ha assistit a l'acte i ha pogut fer arribar les seves inquietuds als ponents de la taula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada