dijous, 23 de juny del 2016

DEURES D'ESTIU 3r I 4T


TERCER I QUART D'ESO
 QUADERNS D’ESTIU OBLIGATORIS (setembre 2016) i QUADERNS D’ESTIU VOLUNTARIS
(L’alumnat de 3r i 4t d’ESO suspès a l’avaluació de juny del curs 2015- 2016 haurà de presentar OBLIGATÒRIAMENT els quaderns de vacances de Llengua catalana FETS i CORREGITS quan es presenti a l’examen de setembre i, l’alumnat aprovat, els podrà presentar VOLUNTÀRIAMENT, també fets i corregits, a l’inici del curs 2016-2017, perquè se’ls tingui en compte a la primera avaluació del curs.
 Tercer d’ESO 
Títol: Quadern de vacances. Llengua catalana. Autor/es: T. Pou, E. Alerm, F. Ferran
Editorial Teide SA Codi ISBN: 978-84-307-4588-3
 Quart d’ESO 
Títol: Quadern de vacances. Llengua catalana. Autor/es: E. Alerm, T. Pou, F. Ferran Editorial Teide SA Codi ISBN: 978-84-307-4589-0 
A més de fer i presentar aquests exercicis, podeu llegir i presentar resums de lectures que hàgiu fet. 
Com a botó de mostra, és a dir, per exemple, de l’Editorial Bromera: 
-El dia que Wendy va conèixer el monstre, que és un nou lliurament de la sèrie policíaca juvenil de més èxit de l'escriptor Andreu Martín, amb més de 30.000 exemplars venuts! (9,50 €). 
-Fi de curs a Mallorca, de Pasqual Alapont. Fes-te un tip de riure amb el final de curs d'uns adolescents amb la libido desfermada i el seny justet... (10,95 €).
 -La fórmula, d’Òscar Borràs Fauquer. Aquest llibre no conté cap fórmula màgica, però sí pautes efectives que ajuden a aconseguir la felicitat i l'èxit (10,50 €).
  També podeu entrar a la pàgina web següent per practicar exercicis de llengua i dominar més l'ortografia, la morfologia i la sintaxi:
O al portal:

que és un espai virtual on trobareu tot un seguit d’enllaços que us posen a l’abast materials didàctics per aprendre i practicar la llengua catalana per a tots els nivells, així com, també, materials d’entreteniment (jocs de paraules i passatemps, jeroglífics, etc.).
Però, sobretot, sempre que puguis LLEGEIX!    MOLT BON ESTIU! 

Departament de Llengua catalana i Literatura 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada