dijous, 23 de febrer del 2017

Ens visita Màrius Serrra

Aquest matí el centre ha comptat, per partida doble, amb la presència de l'escriptor i enigmista lingüístic Màrius Serra en el marc de la Setmana del Plurilingüisme.




En primer lloc, l'escriptor ha realitzat un taller sobre jocs lingüístics amb 22 alumnes de 1r i 2n d'ESO de l'institut Antoni de Martí i Franquès. El taller ha permès posar en valor la tasca duta a terme pel professorat de català del centre durant les darreres 3 setmanes i veure com l'alumnat era capaç de ser perspicaç a l'hora de descobrir els enigmes que es plantejaven alhora que ha pogut crear-ne de propis.
En segon lloc, el lingüista ha impartit una xerrada als alumnes de 1r de batxillerat del centre sobre el plurilingüisme en la societat actual i com les interferències entre llengües que conviuen són una font d'inspiració constant per captar la màgia dels mots. A la vegada ha fet participar l'alumnat en enigmes que posaven en valor tant els coneixements universals com la perspicàcia en homonímies i homofones interlingüístiques.
Des del departament de català  i del centre en general s'ha valorat l'experiència com a molt positiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada