dimarts, 14 de setembre del 2021

IAMF Santa Tecla 2021

El Departament de Llengua Catalana i Literatura organitza durant la setmana del 15 al 26 de setembre diferents activitats al voltant de les festes de Santa Tecla

Tallers de versots

Durant tota la setmana podrem gaudir de l'art d'escriure versots a l'aula. Els grups de 3r i 4t d'ESO participaran en una activitat que vol conèixer la poesia popular pròpia dels balls parlats i també faran un taller de versots amb Enric Garriga, un dels folkloristes més reconeguts de Tarragona. 

Es seleccionaran els millors versots de l'Institut Antoni de Martí i Franquès i els textos més reeixits passaran a participar al concurs de versots amb altres centres de la ciutat.

Kahoot Santa Tecla 2021

Els diferents grups classe faran un kahoot amb l'objectiu de conèixer i aprendre curiositats de la Festa Major de la ciutat.

Taller de rodolins 

Durant aquesta setmana gaudirem de l'art de l'escriptura creativa amb els rodolins de Santa Tecla, patrona dels tarragonins. 

Concurs de fotografia

Busquem la fotografia més poeticovisual de Santa Tecla feta per alumnes de l'institut. Heu de fer una descripció de la fotografia i seguir les indicacions de les bases.
Les fotografies s'han d'enviar al correu del departament entre el dia 18 i el dia 25 de setembre.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada