divendres, 24 de maig del 2024

ACTE DE CLOENA DEL PEE

El dia 23 de 10 a 12 del matí els 12 centres participants del PEE ( format pel Departament d’Educació, la Biblioteca Pública, l’Institut Municipal d’Educació i els centres educatius de Tarragona centre) s'han reunit al Parc de la Ciutat per tancar els projectes que partien de la proposta: "Mira, parla, actua: parcs per viure, parcs per aprendre."

El treball d'enguany va sorgir de l'acció cultural que havia fet l'APELLC, Veus de Dona a Tarragona, Òmnium, La Casa de les Lletres de Tarragona a petició de la regidora Elvira Vidal, a la Quinta de sant Rafael. A finals del curs passat aquestes entitats i el GdT de VdDaT van explicar com havien fet l'itinerari poètic pel parc a tot el Grup de Treball del PEE. Proposaven de fer una descoberta de la natura i la poesia mentre anaven completant, a través d'un joc d'endevinalles i pistes, el lema del R. Puig i Valls, un enginyer forestal que va tenir reconeixement internacional.

Avui els alumnes dels centres participants han explicat com han encarat aquest projecte de descoberta. L'Imma Pujol, contacontes i poetessa inclosa dins el recorregut poètic, ha fet de mestra de cerimònia i ha anat donant pas als representants dels centres i a les poetes participants, Fina Anglès i Cinta Mulet, que han llegit els seus poemes.

Els alumnes participants de l'IAMF del PEE (2n ESO C/D, 4t A, 4t C i 4t G) han explicat les seves experiències que han quedat recollides en un mapa itinerari del parc de la Ciutat ple de codis QR on es poden veure i sentir les seves creacions literàries.

Tota una festa d'intercanvi d'experiències que ha estat molt enriquidora.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada