dilluns, 17 de juny del 2024

Women's Legacy

Aquest divendres passat dia 14 de juny als SSTT de Cultura de la Generalitat de Catalunya es va presentar el projecte europeu d'innovació Women's Legacy, organitzat pel GdT Veus de Dona a Tarragona i l'Associació de Professionals i Estudiosos en Llengua i Literatura Catalanes (APELLC) amb la presència de la directora dels SSTT de Cultura, el director dels SSTT d'Educació i el director de l'ICE.
Les coordinadores del Women's Legacy, Ana López i Rosa Roig, van explicar que el projecte té com a objectiu recuperar les obres i les produccions de les dones en els diferents àmbits de la ciència i la cultura per transferir-les en l'àmbit educatiu. Compta amb un material educatiu molt extens que toca tots els àmbits del saber.
Aquest projecte consolidat ha estat vetat pel govern de coalició PP i VOX del País Valencià. Malgrat tot, hi ha un material vigent i molt vàlid en català, castellà i anglès que es pot treballar a les aules.
Veus de Dona a Tarragona es va adherir al projecte Women's Legacy fa dos cursos i està col·laborant en la creació de material i en la difusió d'aquest magne projecte, que continua tirant endavant.
Dissabte es va fer una ruta literària amb veu de dona per la Part Alta de la ciutat per anar descobrint les veus de les escriptores que han literaturitzat aquest paisatge urbà. Vam tenir la sort de poder comptar amb les escriptores Lurdes Malgrat, directora dels SSTT de Cultura, i Roser Guasch. Tot un èxit.

Veus de Dona 

Foto cedida per Veus de Dona

Foto cedida per Veus de Dona


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada