divendres, 25 de març del 2022

Exposició "Escriptura creativa amb Palau Ferré"

 L'alumnat de Llengua i Literatura Catalanes de 3r d'ESO, desdoblament CD, ha inaugurat l'exposició Escriptura creativa amb Palau Ferré, que es pot veure a l'Espai Abelló de l'Institut Antoni de Martí i Franquès de Tarragona des del 22 de març al 25 d'abril de 2022. 

L'exposició és la culminació del projecte d'escriptura creativa a través de l'art, en què l'alumnat ha estat treballant durant el primer i el segon trimestre del curs. S'ha treballat per parelles i grups reduïts en l'elaboració de relats breus inspirats en les obres pictòriques de l'artista català Maties Palau Ferré (1921-2000). Aquesta iniciativa té lloc coincidint amb el centenari del naixement de l'artista, una commemoració oficial de la Generalitat de Catalunya.

El projecte d'escriptura creativa ha posat en valor el procés d'elaboració de textos narratius, des de la idea, la planificació i l'estructura, a la coherència, la cohesió, la correcció lingüística i la revisió. Partint de la inspiració i de la temàtica evocades per les obres d'art i d'unes paraules donades, l'alumnat ha bastit els seus propis textos creatius.

Una iniciativa d'art, escriptura i commemoració cultural!

Montse Bové, cap del Departament de Llengua Catalana i Literatura, i Rosa de les Neus Marco, professora.

Jordi Satorra, director de l'institut, i Rosa de les Neus Marco, professora.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada