dimarts, 26 d’abril del 2022

ENS VISITA LA GEMMA PASQUAL PER PARLAR DEL SEU LLIBRE LIKE BLAU

L’escriptora Gemma Pasqual va venir a l’IAMF el divendres dia 22 d’abril a fer una xerrada als alumnes de 3r d’ESO arran de la lectura Like Blau, una història distòpica que atrapa i amaga moltes sorpreses.

L’autora els va explicar tot el procés de creació de la novel.la: la recerca de documentació, en què es va basar per construir els seus personatges, l’origen dels llocs descrits en el relat i la idea principal del tema a partir d’un capítol de Black Mirror.

Ens va fer saber que no va ser fàcil crear un món futurista amb tots els detalls i que, alhora, no fos massa llarga.

Volia que fos una història actual i atractiva per al públic jove i res millor que apuntar cap a les noves tecnologies i el món distòpic.

Els alumnes van estar molt receptius i atents a les explicacions de l’autora i van poder interactuar per resoldre algunes incògnites que els van sorgir durant la lectura.

Així mateix, la Gemma els va convidar a llegir la segona part: Like Blanc, on els alumnes podran trobar moltes de les respostes que cerquen.

Va ser, novament, un plaer poder comptar amb la Gemma Pasqual per tal de poder aproximar el gust per la lectura al nostre alumnat i motivar-los que ho continuïn fent.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada