divendres, 8 d’abril del 2022

Fòrum virtual amb Pol Castellanos


Dimarts 5 d'abril l'escriptor Pol Castellanos va fer un fòrum virtual amb els alumnes de 2n d'ESO del nostre institut a partir de la lectura L'impostor de Viena, una història trepidant que capta l'atenció dels lectors.

Pol Castellanos és un jove escriptor que ha guanyat diversos premis literaris. Amb L'impostor de Viena, la seva primera novel·la publicada per Estrella Polar, va guanyar el Premi Alba 2020 a la millor novel·la fantàstica per a joves en català, i fa poc amb L'assassina de Venècia, el Premi Ramon Muntaner. Actualment combina l'escriptura amb la docència.

Els alumnes de 2n d'ESO havien llegit L'impostor de Viena i els va captivar el fet que els expliqués aspectes del llibre que els cridaven l'atenció: la construcció de determinats personatges, el perquè contextualitzar la història a la primera Guerra Mundial, la relació amb el conte del flautista, la construcció de la història en si mateixa, entre molts altres temes que tenien interès a descobrir.

Gràcies a la interacció que els alumnes van tenir amb l'escriptor, van poden aprofundir més en la lectura i van poder gaudir d'una estona agradable conversant amb l'autor. Una bona experiència.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada